UAB
BIOECO NAMAIE-PARDUOTUVĖECO DIRBTUVĖS
Telefonas: +370 683 39616
My status Skype Facebook
Mano Krepšelis (0 prekių)
Iki nemokamo pristatymo - 100.00 LT
Titulinis

|

Verta žinoti

|

Naujienos

|

Prekiniai ženklai

|

Sertifikatai

|

Pirkimo sąlygos

|

Akcijos

|

Draugai

|

Kontaktai
IŠPARDAVIMAS
Aliejai
Augaliniai aliejai
Aromaterapijai
Dervos
Smilkalinės
Veidui
Kremai
Kaukės
Serumai
Prausikliai
Valikliai
Tonikai
Šveitikliai
Lūpoms
Dovanų rinkiniai-pasiūlymai
Kūnui
Kremai
Losjonai
Aliejai
Dezodorantai
Šveitikliai
Dušo gelis
Vonios malonumai
Kita
Rankoms
Kremai
Nagams
Plaukams
Šampūnai
Kondicionieriai
Aliejai
Šepečiai
Kūdikiams ir vaikams
Kūnui
Plaukams
Miegui
Burnos priežiūra
Vyrams
Veidui
Kūnui
Plaukams
Dekoratyvinė kosmetika
Veidui
Akims
Lūpoms
Šepetėliai
Dovanų rinkiniai - pasiūlymai
Nagų lakai
Prausimosi reikmenys
Šepečiai
Kempinės
Plaušinės
Kita
Natūralūs muilai
Spauda
MĖGINUKAI
 
ozonas
Greenas
Inika
lamav
Hand made naturals
Trevarno
White Witch
greenbaby
Hydrea
Scotch
 

Aliejai » Augaliniai aliejai

Kokosų aliejus nerafinuotas šalto spaudimo ekologiškas

Kokosų aliejus (lot. Cocos nucifera)

Kilmės šalis: Filipinai.

Spaudžiamas: iš šviežių kokosų.

Išvaizda: iki 24º C būna kietas, virš – skystas.

Kvapas: švelniai kvepia kokosais.

Spalva: balta.

Cheminės sudedamosios dalys: gausu vidutinio grandinės ilgumo riebiųjų rūgščių, kurių dauguma yra sočiosios rūgštys (apie 92 %).


Riešutinė kokospalmė užauga iki 30 m aukščio, dažnai kreivu, palinkusiu liemeniu. Turi stiprias šaknis, kuriomis įsitvirtina žemėje, todėl geba atlaikyti stiprius pajūrio vėjus. Lapai plunksniški, 4-6 m ilgio, juos sudarančių lapelių ilgis 60–90 cm. Augalas vienanamis, sudaro šluotelės formos gelsvą ar oranžinį žiedyną. Po apvaisinimo iš moteriškųjų žiedų užauga didelės kokoso riešutų kekės. Dėl savo plataus panaudojimo Filipinuose ir vietomis Okeanijoje riešutinė kokospalmė vadinama gyvybės medžiu. Indijoje riešutai naudojami religiniams ritualams. (šaltinis: http://lt.wikipedia.org/wiki/Rie%C5%A1utin%C4%97_kokospalm%C4%97)


NAUDOJIMAS

Galima vartoti išoriškai (ant odos), arba į vidų kartu su maistu. Labai atsparus oksidacijai, tinka kepimui ir virimui, nes degimo temperatūra itin aukšta – apie 200º C.

  • Aktyvina kraujo cirkuliaciją.

  • Padeda greičiau gyti žaizdoms ir nudegimams.

  • Tinka egzemos ir žvynelinės pažeistai odai prižiūrėti.

  • Nepakeičiams odos drėkiklis.

  • Apsaugo nuo saulės UV spindulių poveikio.

POVEIKIS ODAI IR PLAUKAMS

Tinka visų tipų odai: sausai, riebiai, ypač naudingas brandžios, jautrios, sudirgintos, senstančios bei vystančios odos priežiūrai.

  • Gerina odos tekstūrą.

  • Suteikia odai elastingumo.

  • Naudojamas, kaip aliejus po deginimosi- drėkina ir minkština odą, sumažina pigmentinių dėmių atsiradimo galimybę.

  • Normalizuoja odos drėgmės balansą.

  • Ramina odą po skutimosi.

  • Švelnina odą, turi žaizdų gijimą greitinantį poveikį, gydo saulės nudeginta ar dermatito pažeistą odą

  • Naudojamas odos sausėjimo bei senėjimo profilaktikai.

  • Minkština plaukus ir galvos odelę, todėl yra nepakeičiama priemonė, norint pašalinti kūdikių „lopšio kepurę“.

  • Naudojant kaip plaukų kaukę: minkština plaukus ir maitina galvos odą, padeda atsikratyti pleiskanų.

  • Nepakeičiamas aliejus masažui.

Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje.


Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.


Tūris/Svoris:

24.00 Lt

Vardas/Pavardė:*

El. paštas:*

Telefonas:*

Norimas kiekis:*

Pastabos:

Kilmės šalis: Filipinai

atgal

Parašyk įvertinimą:

Tavo vardas:

Tavo tekstas:

Tavo vertinimas:

 
Šie duomenys reguliariai atnaujinami. Norėdami įsigyti prekę, būtinai isitikinkite ar yra prekė, kitu atveju jos pateikimas negarantuojamas.
- prekė yra parduotuvėje
- prekės nėra parduotuvėje
sprendimas webmod: svetainių kūrimas