UAB
BIOECO NAMAIE-PARDUOTUVĖECO DIRBTUVĖS
Telefonas: +370 683 39616
My status Skype Facebook
Mano Krepšelis (0 prekių)
Iki nemokamo pristatymo - 100.00 LT
Titulinis

|

Verta žinoti

|

Naujienos

|

Prekiniai ženklai

|

Sertifikatai

|

Pirkimo sąlygos

|

Akcijos

|

Draugai

|

Kontaktai
IŠPARDAVIMAS
Aliejai
Augaliniai aliejai
Aromaterapijai
Dervos
Smilkalinės
Veidui
Kremai
Kaukės
Serumai
Prausikliai
Valikliai
Tonikai
Šveitikliai
Lūpoms
Dovanų rinkiniai-pasiūlymai
Kūnui
Kremai
Losjonai
Aliejai
Dezodorantai
Šveitikliai
Dušo gelis
Vonios malonumai
Kita
Rankoms
Kremai
Nagams
Plaukams
Šampūnai
Kondicionieriai
Aliejai
Šepečiai
Kūdikiams ir vaikams
Kūnui
Plaukams
Miegui
Burnos priežiūra
Vyrams
Veidui
Kūnui
Plaukams
Dekoratyvinė kosmetika
Veidui
Akims
Lūpoms
Šepetėliai
Dovanų rinkiniai - pasiūlymai
Nagų lakai
Prausimosi reikmenys
Šepečiai
Kempinės
Plaušinės
Kita
Natūralūs muilai
Spauda
MĖGINUKAI
 
ozonas
Greenas
Inika
lamav
Hand made naturals
Trevarno
White Witch
greenbaby
Hydrea
Scotch
 

Aliejai » Augaliniai aliejai

Simondsijų (jojobos) sėklų aliejus nerafinuotas šalto spaudimo ekologiškas

Simondsijų (lot. Simmondsia chinensis) sėklų aliejus

Simondsijų "aliejus" iš tikrųjų yra vaškas. Tai ganėtinai brangus aliejus, kurio maža dalis dažniausiai yra maišomas su kitais augaliniais aliejai. Simondsijų aliejus yra sudarytas iš skysto vaško esterių, kurie sudaro 26-30% mūsų odos paviršinio sluoksnio - sebumo.


Kilmės šalys: JAV, Argentina, Izraelis.

Spaudžiamas: nerafinuotas, šalto spaudimo simondsijų aliejus spaudžiamas iš augalo sėklų.

Išvaizda: skystas.

Kvapas: švelnus žolinis.

Spalva: geltona.


Simondsijų aliejus minimas jau nuo 1701 m. Tėvas Junipero Serrra nustatė, kad indėnai simondsijų aliejų naudojo žaizdos, įpjovimams, nudegimams gydyti ir kaip kondicionierių odos ir plaukų priežiūros procedūrose. Simondsija arba jojoba (tariama "Ho-ho-ba") yra visžalis krūmas. Laukinėje gamtoje paprastai užauga nuo metro iki 4,5 metrų aukščio ir pasižymi savo ilgaamžiškumu. Simondsijų augalai (moteriški) gamina sėklas, kuriose yra 40-60% skysto vaško.


POVEIKIS ODAI IR PLAUKAMS

  • Gali padėti išgydyti spuogaus, sportininko koją, įpjovimus, burnos opas, karpas.

  • Aliejus padeda pašalinti numirusią odą aplink plaukų folikulus. Tai padeda atsikratyti pleiskanų.

  • Stabdo plaukų slinkimą ir drėkiną sausą galvos odos.

  • Lengvai absorbuojamas odos ir neužkemša porų.

  • Apsaugo nuo odos drėgmės praradimo.

  • Giliai drėkina itin sausą, dehidratuotą odą.

  • Oda gali atrodyti labiau elastinga, lygesnė ir švelnesnė.

  • Simondsijų aliejus yra puikus akių makiažo valiklis.

  • Nuramina odą po nudegimų ar kaitinimosi saulėje.


Simondsijų aliejus, dėl savo molekulinio stabilumo puikiai tinka kvepalų gamybai.


Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje.


Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Tūris/Svoris:

Kiekis:

37.00 Lt

Kilmės šalis: Italija

atgal

Vida

2012-05-17

labai geras. Rekomenduoju!

Parašyk įvertinimą:

Tavo vardas:

Tavo tekstas:

Tavo vertinimas:

 
Šie duomenys reguliariai atnaujinami. Norėdami įsigyti prekę, būtinai isitikinkite ar yra prekė, kitu atveju jos pateikimas negarantuojamas.
- prekė yra parduotuvėje
- prekės nėra parduotuvėje
sprendimas webmod: svetainių kūrimas