Gvazdikėlių eterinis aliejus Padidinti

Gvazdikėlių eterinis aliejus

Nauja prekė

Šis aliejus yra išgaunamas iš džiovintų gvazdikėlių, kurie yra vartojami kaip prieskoniai. 

Bot. Syzygium aromaticum
Kilmės šalis: Indija
Spalva: geltonai ruda
Kvapas: prieskoninis
Nata: bazinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliacija

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

6,00 € su PVM

Apie prekę

Medžiai yra kilę iš Indonezijos, tačiau dabar jau auga ir Madagaskare, Vakarų Indijoje, Filipinuose ir kitur šio klimato juostoje. Eterinį aliejų galima išgauti iš pumpurų, lapų, stiebų, bet aromaterapijoje populiariausias aliejus išgaunamas iš pumpurų (kiti per daug dirgina odą). Medis priklauso mirtinių šeimai ir yra giminingas eukaliptui, pražangalapei mirtenei ir kitiems augalams, saugantiems nuo infekcijų. Sakoma, kad šis aliejus apsaugo net nuo maro!
Naudojimas:
  • Galima garinti namuose kaip prevencija nuo epidemijų.
  • Kamuojant dantų skausmui skalauti praskiedus vandeniu.
  • Tinka esant bronchitui, viršutinių kvėpavimo takų kataraktai ir peršalimo ligoms.
  • Ant patemptų raiščių, sergant artritu ir reumatu tinka uždėtas kompresas.
Sinergija: Laurų, visi prieskoniniai, bergamočių, kvapiųjų šalavijų, imbierų, jazminų, levandų, citrinų, mandarinų, palmarozų, rožių, santalmedžių, vanilės, ylang-ylang, ypač apelsinų eteriniai aliejai.  
Dėmesio: Ant odos naudoti tik mišinyje. Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo vaikų. Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Sudėtis (INCI): grynas gvazdikėlių (Syzgium aromaticum) eterinis aliejus.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gvazdikėlių eterinis aliejus

Gvazdikėlių eterinis aliejus

Šis aliejus yra išgaunamas iš džiovintų gvazdikėlių, kurie yra vartojami kaip prieskoniai. 

Bot. Syzygium aromaticum
Kilmės šalis: Indija
Spalva: geltonai ruda
Kvapas: prieskoninis
Nata: bazinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliacija