Kvapiųjų kanangų (ylang-ylang) eterinis aliejus Padidinti

Kvapiųjų kanangų (ylang-ylang) eterinis aliejus

Nauja prekė

Bot. Cananga odorata
Kilmės šalis: Komorų salos
Spalva: blyškiai geltonas
Kvapas: saldus, gėliškas, balzaminis
Nata: vidurinė (modifikatorius)
Ekstrakcijos metodas: garų arba vandens distiliavimas

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

6,50 € su PVM

Apie prekę

Nedidelis tropikų medelis, kuris auga Filipinuose, Javos, Sumatros, Komores ir Madagaskaro salose. Ilang ilangu (Ylang-ylang) dar kartais vadinamas kitas medelis - Anona odorantissima, tačiau yra nuomonių, kad tai vienas ir tas pats augalas, kuris skiriasi priklausomai nuo augimo sąlygų ir dirvožemio rūšies. Yra žydinčių rožiniais, rausvai violetiniais ir gelsvais žiedais. Geriausias aliejus iš gelsvų žiedų.
Naudojimas:
  • Aliejus tinka tiek sausos, tiek riebios odos priežiūrai.
  • Tinka esant įtampai, stresui, nemigai.
  • Pasižymi afrodiziakinėmis savybėmis, geba sušildyti jausmus.
  • Tonizuoja galvos odą, plaukų augimą.
Sinergija: Rožmedžių, santalų, kedrų, mandarinų, bergamočių, žaliųjų citrinų (laimo) eteriniai aliejai.
Dėmesio: Vartojamas terapinėmis dozėmis atsargumo priemonių  nereikalauja. Tačiau per didelės dozės gali sukelti pykinimą. Neskiesto aliejaus naudojimas ant odos gali sukelti odos perštėjimą ar net dermatitą. Norint  geriausių rezultatų aliejų būtina atskiesti baziniu aliejumi ar kitu tirpikliu. Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo vaikų.
Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.
Ši prekė nėra keičiama ir pinigai už ją nėra grąžinami. Norite išmėginti kvapą? Apmokėkite siuntimo išlaidas ir mes atsiųsime jums pakvėpintą bloterį. Susisiekti [email protected] 

Sudėtis (INCI): grynas kvapiųjų kanangų (ylang-ylang)(Cananga odorata) eterinis aliejus.

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kvapiųjų kanangų (ylang-ylang) eterinis aliejus

Kvapiųjų kanangų (ylang-ylang) eterinis aliejus

Bot. Cananga odorata
Kilmės šalis: Komorų salos
Spalva: blyškiai geltonas
Kvapas: saldus, gėliškas, balzaminis
Nata: vidurinė (modifikatorius)
Ekstrakcijos metodas: garų arba vandens distiliavimas