Levandų eterinis aliejus

Levandų eterinis aliejus / 5 ml

Bot. Lavandula officinalis
Kilmės šalis: Prancūzija
Spalva: bespalvis ar gelsvas
Kvapas: gėlinis, vaistažolinis, saldokas
Nata: vidurinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliavimas

Smulkiau

Sumažinta kaina!
Nauja prekė
Specialus pasiūlymas

4,20 €

6,00 €

-30%

- +

Įdėti į palyginimą

 
Apie prekę
Levandų auginimas reikalauja daug dėmesio ir darbo, iš 1 ha levandos gaunama 20 kg eterinio aliejaus. Augalo pavadinimas kildinamas iš lotyniško žodžio lavare (kuris reiškia „plauti“), greičiausiai todėl, kad šie augalai buvo vartojami ne tik žaizdoms, bet ir vonioms, skalbiniams plauti.
Levandos yra Viduržemio jūros augalas. Tai Romėnai atgabeno levandą į Didžiąją Britaniją bei kitas Šiaurės Europos šalis. Levanda turi daug atmainų. Lavandula officinalis yra artimesnė laukinei levandai, krūmeliai yra įvairaus dydžio, formos ir spalvos. Žydi nevienodu laiku.
Labai įvairus levandų aliejaus poveikis daugiausia priklauso nuo sudėtingos cheminės aliejaus sandaros ir galybės aktyviųjų dalelių – taigi, čia posakis: „kas tinka viskam iš tikrųjų netinka niekam“ visai netaikomas. 
Naudojimas:
  • Tinka nuo vabzdžių, naminių gyvūnų parazitams.
  • Tinka esant nudegimams ir visų rūšių žaizdoms.
  • Esant peršalimui, kosuliui, sinusitui ir siaunčiant gripui. Garų inhaliacijos yra tinkamiausias  pasirinkimas.
  • Smilkinių masažas kamuojant galvos skausmui.
  • Tinka masažas su levandų eteriniu aliejumi kamuojant įvairių rūšių raumenų, menstruacijų skausmui.
  • Kamuojant kūdykystės negalavimams: vidurių skausmas, dirglumas, vaikiškos infekcijos.
  • Ypač tinka kai vargina isterija, maniakinė depresija, ryški nuotaikų kaita, nerimas, prislėgtumas, kamuoja nemiga.

Sinergija: Tinka su mairūnų, rožių, petitgreinų, ylang-ylang, pražangialapių mirtenių, kiparisų, citrinų, pelargonijų, kvapiųjų šalavijų eteriniais aliejais.
Dėmesio: Reikėtų vengti pirmuosius 3 nėštumo mėnesius bei chemoterapijos metu. Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje. Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Sudėtis (INCI): grynas levandų (Lavandula officinalis) eterinis aliejus.

Parašyti atsiliepimą

Levandų eterinis aliejus / 5 ml

Bot. Lavandula officinalis
Kilmės šalis: Prancūzija
Spalva: bespalvis ar gelsvas
Kvapas: gėlinis, vaistažolinis, saldokas
Nata: vidurinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliavimas

Parašyti atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out