Nerolio eterinis aliejus

Nerolio eterinis aliejus

Bot. Citrus aurantium var. amara

Kilmės šalis: Prancūziją
Spalva: nuo kavos rudumo iki oranžinio
Kvapas: gėliškas, citrusinis, saldžiarūgštis
Nata: viršutinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliacija

Smulkiau

Sumažinta kaina!
Nauja prekė
Specialus pasiūlymas

16,80 €

21,00 €

-20%

- +

Įdėti į palyginimą

 
Apie prekę
Nerolio pavadinimas siejamas su vienos Italijos princesės vardu, nes jos mėgstamiausi kvepalai buvo šio augalo aliejus. Neroli yra aliejus, gaunamas iš karčiavaisių citrinmedžių žiedų. Labai paplitęs kvepalų, kosmetikos pramonėje. 
Naudojimas:
  • Neroli yra puikus afrodiziakas.
  • Aliejus labiausiai tinka esant emocinio pobūdžio sutrikimams. Kamuojant nerimui, pavyzdžiui, labai tinkamas naudoti prieš kokį nors stresą keliantį įvykį (vieša kalba, egzaminas ar kt.).
  • Prieš miegą užsimaudyti vonioje su neroliu.
  • Tinka visų tipų odai, tačiau labiausiai sausai ir jautriai. Tinka besilaukiančioms moterims!
  • Tinka esant priešmenstruaciniam sindromui, taip pat menopauzės metu.
  • Tinka vyresnių žmonių depresijai.

Sinergija: Benzojinės dervos, jazmino, rožės, snapučio, levandos, visų citrusų, rozmarinų, santalmedžių, ylang-ylang eteriniai aliejai.  

Dėmesio: Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo vaikų. Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Sudėtis (INCI): grynas nerolio (Citrus aurantium var. amara) eterinis aliejus.

Parašyti atsiliepimą

Nerolio eterinis aliejus

Bot. Citrus aurantium var. amara

Kilmės šalis: Prancūziją
Spalva: nuo kavos rudumo iki oranžinio
Kvapas: gėliškas, citrusinis, saldžiarūgštis
Nata: viršutinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliacija

Parašyti atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out