Rozmarinų eterinis aliejus

Rozmarinų eterinis aliejus

Bot. Rosmarinus officinalis
Kilmės šalis: Ispanija
Spalva: bespalvis
Kvapas: šaltas, gaivus, medienos, prieskoninis, ryškus, vaistažolinis, kiek kamparinis, žvalinantis
Nata: vidurinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliavimas

Smulkiau

Nauja prekė

5,50 €

- +

Įdėti į palyginimą

 
Apie prekę
Vienas iš labiausiai naudojamų augalų aromaterapijoje, priklausančių lūpažiedžių šeimai. Rozmarinas – nedidelis visžalis krūmas su blyškiais melsvai violetiniais žiedais, augantis Viduržemio jūros baseino šalyse. Natūraliai auga visoje Europoje, labiausiai arčiau jūros esančiose vietovėse. Rozmarinas reiškia „jūros ašara“.
Naudojimas:
  • Tinka dirbant įtemptą darbą.
  • Itin tonizuoja
  • Naudojamas kamuojant kvėpavimo takų ligoms: sloga, sinusitas, astma. Tinka garų inhaliacijomis.
  • Turint didelį cholesterolio kiekį kraujyje.
  • Šokėjų, sportininkų pavargusiems raumenims.
  • Odai ir plaukams prižiūrėti.
Sinergija: Kedrų, pelargonijų, levandų, citrinžolės, pipirmėčių eterinia aliejai.
Dėmesio: Nenaudoti ant odos neatskiesto, dideliais kiekiais ir sergantiems epilepsija! Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo vaikų. Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Sudėtis (INCI): grynas rozmarinų (Rosmarinus officinalis) eterinis aliejus.

Parašyti atsiliepimą

Rozmarinų eterinis aliejus

Bot. Rosmarinus officinalis
Kilmės šalis: Ispanija
Spalva: bespalvis
Kvapas: šaltas, gaivus, medienos, prieskoninis, ryškus, vaistažolinis, kiek kamparinis, žvalinantis
Nata: vidurinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliavimas

Parašyti atsiliepimą

29 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out