Jazminų eterinis aliejus Nauja

Jazminų eterinis aliejus

Nauja prekė

20,00 €

- +

Įdėti į palyginimą

 
Apie prekę

Bot. Jasminum grandiflorum.
Kilmės šalis: Indija.
Spalva: šilta, intensyviai geltona.
Kvapas: turtingas, prabangus, sodrus gėliškas, saulėtas, džiuginantis.
Nata: vidurinė.
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliacija.


Augalo kilmė - viduržemio regionas. Jazminų eterinis aliejus tonizuoja, išbudina, žadina kūną ir dvasią. Žinomas ir mėgstamas dėl savo gilaus, intensyvaus, charakteringo gėlinio kvapo. Jazminų kvapas sukelia laimės, džiaugsmingumo pojūtį. Žadina geidulingumą.


Naudojimas

  • Puikiai tinka tiek sausos tiek riebesnės, suirzusios odos priežiūrai
  • Turi unikalių savybių dėmelių, randų, strijų šviesinimui, elastina odą
  • Puikiai tinka besilaukiančioms ir mamoms
  • Tinkamas naudoti gimdymo metu
  • Taip pat naudojamas PMS simptomams lengvinti, menstruaciniams skausmam mažinti (masažas)
  • Naudojamas kepenų bei kai kurioms žarnyno ligoms gydyti
  • Lengvina atsikosėjimą
  • Veikia kaip antidepresantas
  • Puikiai tinka prabangios kosmetikos gamybai
  • Naudojamas ir kulinarijoje


Sinergija

Bergamotės, santalmedis, rožės, visi citrusai.


Atsargumo priemonės

Vartojamas terapinėmis dozėmis atsargumo priemonių nereikalauja.

Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo vaikų.


Sudėtis (INCI): grynas jazminų (Jasminum grandiflorum) eterinis aliejus.

Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Parašyti atsiliepimą

Jazminų eterinis aliejus

Parašyti atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Palyginti 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out