Rūšinė arbata iš Nepalo aukštikalnių yra skinama balandžio mėn. pradžioje, kai po pirmosios pavasarinės saulės ir lietaus arbatmedžiai yra pasidabinę jaunais lapeliais naujajame sezone. Arbatos spalva yra šviesiai žalios spalvos su saldžiu žolės kvapu. Skonis yra nepaprastai turtingas, turintis gėlių niuansų. Ši arbata yra puiki staigmena net ir...
Po pavasario sezono Himalajuose ilgiau ir kaitriau šviečianti saulė lemia arbatos lapelių pasikeitimą i šviesiai žalią spalvą. Tai įtakoja, kad Himalayan Pine arbatos skonis keičiasi iš aitrios i švelnia ir subtilia arbatą su citrusų aromatu.
Šis švelnus žaliosios arbatos, imbiero, citrinžolės ir mėtos mišinys yra skaidrios, šviesiai žalios spalvos ir gaivaus, saldžiai citrusinio aromato. Tai gaivaus ir saldus skonio arbata pasižyminti šildančiomis savybėmis. Arbata gaminama tik iš natūralių žolelių ir be jokių dirbtinių skonių.
Išraiškingo skonio ir aromato arbata, gaminama tik Birželio, Liepos mėnesiais Nepalo aukštumose. Švelnūs, bet išraiškingi persikų ir slyvų niuansai pasijaučia tik paragavus arbatos, kurie vėliau pereina į saldesnį gėlių aromatą ir skonį.
Išskirtiniame arbatos sode, Sandakphu kaime, Ilamo regione rinkti arbatos pumpurai su vienu lapeliu. Po 16 valandų vytinimo, arbatos lapeliai yra apie 30 minučių sukami nedidelių rotorinių mašinų, tuomet pilnai oksiduojami ir kruopščiai išdžiovinami. Kadangi naudojama tik pati arbatos krūmo viršūnėlė ir vienas lapelis, po oksidacijos proceso arbatos...